Cazare pe litoral in Romania


Cauti cazare pe litoral in Romania sau in strainatate? Profita in zilele urmatoare de Targul De Turism „Vacanta” din Constanta. Intre 28 si 31 martie 2019 sunt asteptate, in Centrul Expozițional Constanța , agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică și reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate.

Vei putea găsi cu siguranță oferta dorită pentru cazare pe litoral, dar și alternative de petrecere a concediului de vară. Dacă oferta târgului nu te-a convins, sau pur și simplu timpul nu ți-a permis să pornești în căutare de cazare, găsești online cele mai bune oferte de cazare pe litoralul românesc în site-ul https://cazarelitoral.icar.ro. Folosește-ți tichetele de vacanță pentru a achita serviciile de cazare.

În aceeasi perioada Direct-Aeroport.ro îți propune PREȚURI PROMOȚIONALE la pachetele de transfer la aeroport pentru FAMILII: PATRU plătești, ȘASE primești! Verifică pe site graficul curselor catre/ de la Aeroportul Otopeni. Copiii până în 7 ani călătoresc gratuit pe ruta Constanța – Otopeni dacă biletele sunt achiziționate de la sediul agenției în perioada în care se desfășoară Targul de Turism Vacanta Constanta (28 – 31 martie). Beneficiezi de oferta speciala de transfer aeroport la sediul Direct Aeroport din Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu (Casa de Cultură), între orele 08 – 20.

Am pregatit pentru tine cele mai bune oferte de cazare in toate statiunile de pe litoralul romanesc: Mamaia, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, Vama Veche.

Te așteptăm!