Ficatei cu ceapa, vin si marar

Ingrediente:

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica marar
  • 100-150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei

Ce facem cu ingredientele

Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.

Cind ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii,si amestecam bine.

Dupa 3-4 minute la foc iute,ficateii isi vor schimba culoarea.

Adaugam mararul,amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute, dupa care adaugam si vinul.Continuam sa amestecam la foc iute, pina vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.

Mai invirtim 1-2 minute.

Am servit cu mamaliguta.

(Nu condmentati/sarati decit 1-2 minute inainte de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute, altfel veti servi un ficat tare si sec)

As seen at http://artaculinara.com/ficatei-cu-ceapa-vin-si-marar-1184.html

You may also like...

Leave a Reply