Pui provensal

Ingrediente:

  • 1 pui de cca 2 kg
  • sare ,
  • piper,
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 2 ardei grasi  rosii
  • 2 dovlecei
  • 200 gr rosii cherry

Ce facem cu ingredientele:

Se incinge cuptorul. Se face o emulsie din ulei, usturoi, cimbru. Puiul se spala, se usuca, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz, se unge cu emulsia si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

As seen at:

http://artaculinara.com/pui-provensal-816.html

You may also like...

Leave a Reply